Funderar ni på personliga ringar? 

Det mesta är möjligt att tillverka efter önskemål i guld, vitguld, roséguld eller silver, med eller utan ädelstenar. 
Tillverkningstiden varierar beroende på ringarnas design. Släta ringar utan infattade ädelstenar eller mönster kan levereras inom 15 dagar,  allians/ stenringar är tillverkningstiden omkring 6 veckor. Det finns inga ringar på lager utan allt tillverkas efter beställning. 

Jag har skapt ett galleri med förlovnings och alliansringar gjorda av mig genom åren. Ett axplock med bilder för att trigga fantasin. Inget är rätt och inget är fel. En svart diamant, silver med guldhjärta, röttguld, vittguld med roséguld band, ett löv med briljanter eller syntetisk ädelsten. Det viktiga är att ni ska älska era ringar! 


Ett par vitguldsringar med en 0.25 ct svart diamant. 

De båda förlovningsringarna är gjorda i rött och vittguld. alliansringen är i rödguld med ett löv som har detaljer i vitguld och 3 st infattade briljanter.

En bred rödguldsring med 4 st ingraverade hjärtan, ett för varje familjemedlem. I det största hjärtat infattades det 7 st ädelstenar. 

En klassisk alliansring i rödguld med 3 st infattade stenar. En omarbetning av kundens egna guld användes. 

En trio tillverkad av kundernas egna guld inför bröllopet. En färgskiftande grön granat infattades i hennes förlovningsring och den v-formade alliansringen är 3 st diamanter infattade. Paret möttes i Växsjö där av v-formationen.  

Ett par kraftiga vitguldsringar med pålödda band i roséguld. En infattad 0.20 ct briljant i mitten på allians ringen. 

En omarbetning av kundens egna guld. Två par hjärtan som står för paret och 5 stycken infattade stenar - en sten för varje barn och barnbarn i familjen.

Ett par förlovningsringar i mattborstat silver, ett rödguldshjärta och en infattad coffe diamant i hennes ring. 

En allians ring i 18k vitguld med 5 stycken pavé infattade briljanter.