REflute, ett återbruk

I lager

1 600 kr


Halsbandet är gjord av en dubbelklaff från en kasserad tvärflöjt. Två vita cubik zirkoner är infattade på klaffens yta för att matcha halsbandet. Klaffen är uppträtt på en rad av vita, odlade sötvattenpärlor. Önskas de bytas ut mot en annan färg på pärlor eller mot en kedja, skicka ett meddelande till mig.
Klaffens baksida har jag  lödit fast silverplåt på för att isolera klaffen och minimera ev kontaktallergi i o m klaffen är gjord i nysilver. Ett annorlunda smycke och ett underbart återbruk.

Mått: klaffen är ca 50 mm bred och ca 30 mm hög. Halsbandets längd finns i fler olika längder, skicka ett meddelande om önskad längd inte finns så ordnar jag det till dig.

Klaffarna som används till dessa smycken har varit använda under många år. Även om ytan är slipad och polerad så finns det små märken och färgskiftningar i legeringen som klaffen är gjord av. Smycket är designat och tillverkat av mig. 
Inget smycke blir det andra likt i REflute serien. 

Vill du beställa ett eget REflute smycke efter önskemål tex annan färg på stenarna etc, maila mig så hjälper jag dig gärna.


Leverans: Omgående. Spårbar och försäkrad frakt ingår i priset.